Selecteer een pagina

Voor Verus redigeerde ik diverse onderzoeksrapporten en publicaties. Zoals het inspirerende Waar is het onderwijs goed voor? Van diverse publicaties deed ik de eindredactie of schreef ik samenvattingen. Ook hield ik interviews, die ik verwerkte tot leesbare teksten.

In opdracht van Ben Tiggelaar redigeerde en corrigeerde ik diverse boeken over leiderschap.

Voor Loopbaanparadox redigeerde en corrigeerde ik diverse blogseries en verhalen over leiderschap, artikelen in Coachlink en Loopbaanvisie, lesmateriaal en visiedocumenten.

Voor Boom Amsterdam redigeerde en corrigeerde ik met plezier diverse publicaties op het gebied van ethiek, filosofie en coaching.

In opdracht van Boomjuridisch Den Haag heb ik een aantal jaar met plezier gewerkt als redactiesecretaris van het Tijdschrift voor Religie, Recht en Beleid. Ook begeleidde ik enkele uitgeefprojecten van redactie tot en met de gedrukte vorm.

Voor het Rathenau Instituut redigeerde ik jarenlang publicaties over de impact van wetenschap, innovatie en technologie op ons leven.

In opdracht van KokBoekencentrum redigeerde ik diverse boeken en vertalingen op het gebied van theologie, psychologie en pastoraat.

In opdracht van de Protestantse Kerk in Nederland redigeerde ik de rapportages Lichter Verkend en Lichter Ingevuld (nog niet gepubliceerd). Voor de Evangelisch-Lutherse Synode binnen de PKN schreef ik het beleidsplan 2019-2023, Wind in de zeilen (pdf).

Voor Ark Media vertaalde ik verschillende boeken, waaronder Soulfulness van Brian Draper, waarbij ik ook een workshopserie ontwikkelde (zie www.geestkracht.nu/soulfulness). Ook redigeerde ik enkele vertalingen en boeken van Nederlandstalige auteurs en stelde ik kalenders samen.

Overige projecten

De vertaling en redactie van webteksten voor een Europees project over verantwoorde innovatie. De redactie van een verhalenbundel. Een nieuwsbrief. Een proefschrift. Een boek over kerk-zijn anno nu. Over levensbeschouwelijk onderwijs. En zo nu en dan ook eigen teksten. In de afgelopen jaren werkte ik voor diverse opdrachtgevers aan verschillende onderwerpen.